Anmälan 2021

Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom informationen nedan innan du anmäler dig.
Observera att anmälan är bindande. Tänk på att ha komplett fakturaadress till hands innan du påbörjar din anmälan.

Vänligen notera, att anmälningssystemet inte är synkroniserat med konferensplattformen. Vi behöver alltså överföra informationen manuellt. Det betyder att om du anmäler dig kort före konferensstart, så kan det ta en halvtimme eller så för att få tillgång att skapa ett inloggningskonto.

Alla anmälda kommer dock att ha tillgång till konferensplattformen och de inspelade föreläsningarna i ca en månad efter konferensen, så du kan följa även föreläsningar som du har missat.

 

Anmälan av individuella deltagare

  • På knappen ovan anmäler du deltagare i kategori: medlem i Sveriges ögonläkarförening, icke medlem, ST-läkare eller pensionär
  • Du kan också anmäla dig här, om du är medlem i föreningen och endast vill delta i årsmötet 22 oktober kl 13:30-14:00, och inte i resten av kongressprogrammet. Deltagande i årsmötet är gratis, och du får inte tillgång till kongressprogrammet.
  • Vi kommer att be om betalningsuppgifter. Ha antingen betalkort tillgängligt, eller organisationsnummer och fakturaadress till din arbetsgivare.

Klinikanmälan är stängd

Deltagaravgifter

Vänligen notera att priserna är exklusive moms. 25% moms tillkommer på priserna nedan.

 

Deltagaravgift 21-22 oktoberAnmälan efter 25 augusti
Digital kongress, medlem2000
Digital kongress, ej medlem2500
Digital kongress, ST-läkare1000
Digital kongress, pensionär800

 

Deltagaravgift 21-22 oktoberKlinikpris
Grupp från samma klinik, 10-20 pers15 000
Grupp från samma klinik, 21 pers eller fler25 000

 

Anmälningsvillkor

 

Betalning

Deltagaravgiften betalas med betalkort/kreditkort eller faktureras.

Vid val av fakturering kommer denna att ske med i första hand e-faktura för företag och organisationer. Vänligen ha ditt företags/arbetsgivares/sjukhus organisationsnummer tillhanda vid anmälan.
Privatpersoner som önskar faktura, kommer i första hand att få denna som bifogad pdf via e-post.

Vi accepterar Visa och MasterCard. Kortbetalning sker via Nets säkra Internetbetalningar on-line. Ditt kort måste vara kopplat till Verified by Visa eller MasterCard SecureCode. Om du är osäker, kontakta din bank för instruktioner.

Bekräftelse på anmälan

Bekräftelse på din anmälan skickas per e-post automatiskt efter din anmälan. Har du inte fått någon bekräftelse inom ett dygn, vänligen kontakta konferenssekretariatet per e-post: ogonarsmote@akademikonferens.se. Vänligen notera att bekräftelse är ett autogenererat mail via ett system. Många sjukhus har hög säkerhet i mailservern, och mailet kan därför hamna i skräpposten. Bekräftelsen skickas från noreply@delegia.se för att ha större chans att inte hamna i skräpposten.

Avbokning och byte av deltagare

Anmälan är bindande. Vid avbokning görs ingen återbetalning av deltagaravgiften. Detta gäller både individuella anmälningar och anmälningar till klinikpris.

Om du inte har möjlighet att själv delta kan du överlåta din plats till en kollega eller vän utan kostnad. Länken till eventplattformen är personlig och kopplad till din e-postadress. För att byta deltagare kontakta konferenssekretariatet per e-post ogonarsmote@akademikonferens.se.

Kontakt

Konferenssekretariat

För praktiska frågor kontakta Akademikonferens
e-post: ogonarsmote@akademikonferens.se
Tel: 018-671533 eller 018-671003
www.akademikonferens.se

Akademikonferens. Logotyp.

Viktiga datum

  • Deadline att ladda upp presentation: 5 oktober 2021
  • Vi har skickat ut länk och instruktioner för inloggning måndag 18 oktober 2021
  • Konferensdatum 21-22 oktober 2021

Arrangeras av

Sveriges ögonläkarförening